Eviron fm
szerviz

Az EVIRON Facility Management Szerviz teljes körű szolgáltatást kínál ügyfeleinek a épületgépészet és klímatechnika iparágakban.

Átfogó tervezési, kivitelezési, szerviz- és kereskedelmi szolgáltatást nyújtunk partnereinknek. Pontos, szakszerű, tervezhető szolgáltatásokat kínálunk az ország egész területén. Képzett kollégáink, megfelelő szakmai háttérrel megbízható szolgáltatásokat nyújtanak garanciával, kedvező áron.

szolgáltatásaink

kérje kollégáink segítségét, lépjen velünk kapcsolatba!

Új telephelyre költöztünk!

2045, Törökbálint, Raktárvárosi út 9.>Panattoni City Dock A épület

Ideális elhelyezkedés és kiváló közlekedési infrastruktúra  

Az új üzleti központ számos előnnyel jár az ügyfelek számára. A gyorsabb kiszolgálás és a nagyobb gyártási kapacitás lehetővé teszi, hogy még hatékonyabban reagáljon az ügyfelek igényeire. A rövidebb szállítási határidő pedig nem csupán az üzleti folyamatok gyorsulását eredményezi, hanem az ügyfelek elégedettségét is növeli.

  Az új üzleti központ Törökbálinton egy modern és jól elérhető helyszín, amely optimális feltételeket teremt a vállalkozás számára a további fejlődéshez és az ügyfelek kiszolgálásához. Az ideális elhelyezkedés és a kiváló közlekedési infrastruktúra egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a helyszín kiemelkedjen a régió üzleti központjai közül.